Δράσεις & Προγράμματα   /   Κατάρτιση


Πρόσκληση στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΔΒΜ2) για υποβολή προσφοράς συνεργασίας με το ΕΒΕΑ στο πλαίσιο υλοποίησης των προγραμμάτων κατάρτισης ΛΑΕΚ 1-30, έτους 2017.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών καλεί τα Πιστοποιημένα από τον ΕΟΠΠΕΠ Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΔΒΜ2) να υποβάλουν προσφορά συνεργασίας με το Ε.Β.Ε.Α. για την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-30) έτους 2017, σύμφωνα με την υπ΄αριθ. 316/21/06-06-2017 απόφαση του Δ.Σ. του Ο.Α.Ε.Δ..
Δ
ικαίωμα υλοποίησης της κατάρτισης έχουν τα Πιστοποιημένα από τον ΕΟΠΠΕΠ Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΔΒΜ2), των οποίων η έγκριση πιστοποίησης από τον αρμόδιο φορέα είναι σε ισχύ.Τα προγράμματα Κατάρτισης υλοποιούνται:
Α) από πιστοποιημένα από τον ΕΟΠΠΕΠ Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΔΒΜ2) σε πιστοποιημένες δομές των ανωτέρω Κέντρων Δια Βίου Μάθησης ή σε ενοικιαζόμενες πιστοποιημένες δομές,
Β) σε σχολικές αίθουσες, εφόσον αυτές παραχωρηθούν νομίμως προς τούτο.
Γ) σε δομές των φορέων εκπροσώπησης των εργοδοτών και των εργαζομένων που πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις.

  • Έχουν επαρκή επιφάνεια ανάλογη με τον αριθμό των καταρτιζομένων

  • Δεν είναι υπόγειοι

  • Διαθέτουν καλό αερισμό

  • Έχουν επαρκή χώρο διαλείμματος

  • Διαθέτουν τον απαραίτητο εκπαιδευτικό εξοπλισμό κλπ

  • Διαθέτουν τις απαραίτητες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας

    Οι δηλώσεις εκδήλωσεις ενδιαφέροντος μπορούν να κατατίθενται στο Τμήμα Προγραμμάτων και Κατάρτισης του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7-4ος όροφος), έως και την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017.
    Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προγραμμάτων και Κατάρτισης του ΕΒΕΑ,στο τηλέφωνο: 2103626236, φαξ: 2103626644, e-mail: training@acci.gr (αρμόδιος κ. Γ. Γιτσούδης).

13/07/2017 ΠΗΓΗ: Τμήμα Προγραμμάτων και Κατάρτισης



 

  • 
ΓΕΜΗ