Υπηρεσίες ΕΒΕΑ   /   Εξωστρέφεια Επιχειρήσεων   /   Συνέδρια   /   Συνέδρια στη Ελλάδα


Capital + Vision 2017

Tο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών κάνει γνωστό οτι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η Εφημερίδα «Κεφάλαιο» και η πύλη Capital.gr διοργανώνουν το πολυσυνέδριο  Capital + Vision 2017 στις 20 και 21 Οκτωβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental Athens. Το πολυσυνέδριο Capital + Vision αποτελεί πλέον έναν θεσμό για το ελληνικό γίγνεσθαι. Αποτελείται από τον βασικό κορμό του συνεδρίου και από μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων, οι οποίες διοργανώνονται από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, μη κυβερνητικές οργανώσεις, καινοτόμες επιχειρήσεις και από εκπροσώπους των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας.

Στόχος του διήμερου συνεδρίου είναι η αναζήτηση συνεργιών και νέων συνεργασιών μεταξύ της Ελλάδας, της Γερμανίας και άλλων χωρών. Στην εκδήλωση συμμετέχουν εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου.

To θέμα του συνεδρίου Capital + Vision 2017 είναι:

 

Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Γερμανίας στην Ελλάδα και την κυρία Μαρία Παπαναστασίου στο email: m.papanastasiou@ahk.com.gr ή να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και του Capital+Vision www.capitalvision.gr , www.german-chamber.gr 

20/10/2017 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ