Υπηρεσίες ΕΒΕΑ   /   Εξωστρέφεια Επιχειρήσεων   /   Συνέδρια   /   Συνέδρια στη Ελλάδα


Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Θεσσαλονίκη (4.2.2019) και Αθήνα (5.2.2019) με θέμα «Ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών στα Βαλκάνια»

Το ΕΒΕΑ σας ενημερώνει ότι ο Οργανισμός Enterprise Greece με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, διοργανώνουν δυο ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα με θέμα: «Ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών στα Βαλκάνια».

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη, την Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 13:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ και στην Αθήνα την Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 14.30 στην Αίγλη Ζαππείου Αίθουσα Prive, (Κήπος  Ζαππείου).

Σκοπός των εν λόγω εκδηλώσεων είναι η ενημέρωση των ελληνικών επιχειρήσεων για τις συνθήκες και τις απαιτήσεις των Βαλκανικών αγορών, καθώς και για τις προοπτικές και ευκαιρίες εξαγωγής ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών σε αυτές. 

Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι στελέχη των Γραφείων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων των Πρεσβειών της Ελλάδος στο Βουκουρέστι (Ρουμανία), στη Σόφια (Βουλγαρία), στο Βελιγράδι (Σερβία), στα Τίρανα (Αλβανία), στο Σεράγεβο (Βοσνία-Ερζεγοβίνη), καθώς και στο Γραφείο Συνδέσμου στη Ελλάδος στα Σκόπια (πΓΔΜ).

Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, θα υπάρχει η δυνατότητα κατ’ ιδίαν συναντήσεων με τους Συμβούλους Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων των προαναφερόμενων Γραφείων ΟΕΥ.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, παρακαλούμε όπως αποστείλετε συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής μέσω των παρακάτω συνδέσμων. Παρακαλούμε σημειώστε ότι ως προς τις κατ΄ ιδίαν συναντήσεις, θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας λόγω της μεγάλης συμμετοχής και του περιορισμένου χρόνου.

Για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSesOXq_Y6p95lh8Gjxx9EaOc977qTOQWGDByQfX0rzwLP-1nQ/viewform?vc=0&c=0&w=1

Για την εκδήλωση της Αθήνας:https://www.eventora.com/el/Events/enterprise-greek-exports-balkans/Order/SRBEAUSJWU/Complete?email=a.triposkoufi@enterprisegreece.gov.gr&iframe=&addTickets=0 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές ως ακολούθως:

-Enterprise Greeceτηλ. +30 210-3355778, e-mail: a.triposkoufi@enterprisegreece.gov.grή   

-ΥΠΕΞ, Β8 Δ/νση Επιχειρηματικής Συνεργασίας: τηλ: 210-368 2841, 210-368 276, e-mail: b08@mfa.gr

 

31/01/2019 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ