Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Διαιτησιών   /   Ανακοινώσεις Τμήματος Διαιτησιών


FORUM EUROPE: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - DATA AND THE DIGITAL DECADE (17/06/2021)

Ο βρετανικός Φορέας "FORUM EUROPE" προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην 1η ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ (DIGITAL EUROPE SUMMER SUMMIT) με τίτλο "ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ" ("DATA AND THE DIGITAL DECADE"). Η συγκεκριμένη Σύνοδος Κορυφής θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα αφορά την ψηφιακή πραγματικότητα στην Ευρώπη κατά την τρέχουσα δεκαετία.


Στους συμμετέχοντες παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης μιας σημαντικής εκδήλωσης για τα τρέχοντα ζητήματα της ψηφιοποίησης των επιχειρήσεων και της ενεργού συμμετοχής τους στην οικονομία των δεδομένων, της διασυνοριακής ροής δεδομένων, της πολιτικής των δεδομένων, της τεχνητής νοημοσύνης, της διακυβέρνησης των δεδομένων, της αναμενόμενης έναρξης των ευρωπαϊκών χώρων δεδομένων. Επιπλέον, θα συζητηθούν θέματα των κονδυλίων ανάκαμψης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο οποίος θα είναι ο πιο εστιασμένος στις σύγχρονες ψηφιακές εξελίξεις.
Την εν λόγω εκδήλωση θα συνδράμουν κορυφαίοι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής και ηγέτες του βιομηχανικού τομέα της Ευρώπης.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 (11:00 έως 13:00 CEST).

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον σύνδεσμο:

https://summer-summit.eu/?utm_campaign=835758_Save%20the%20Date%20DE%20Summer%20Summit&utm_medium=dotdigital&utm_source=Forum%20Europe&dm_i=4SEG%2CHWVI%2CEFPHW%2C24CTB%2C1

14/05/2021 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διαιτησιών και Κέντρο Διαμεσολάβησης Ε.Β.Ε.Α.



 

  • 
ΓΕΜΗ