Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Διαιτησιών   /   Ανακοινώσεις Τμήματος Διαιτησιών


ARBIT: ''ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ'' (19-23/07/2021).

Ο ιταλικός Φορέας Διαιτησίας και Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών "ARBIT" προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στην φετινή "ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ", η οποία συνδιοργανώνεται από το University of Roma Tre, την Ένωση Διεθνούς Διαιτησίας (A.I.A.), το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο (I.C.C.) και τo Επιμελητήριο Διαιτησίας του Μιλάνου (C.A.M.).
Ημερομηνίες διεξαγωγής: 19 έως 23 Ιουλίου 2021.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία, στο University of Roma Tre και διαδικτυακά, στα οποία οι συμμετέχοντες θα παρεμβαίνουν οποιαδήποτε στιγμή μέσω του συστήματος τηλεδιάσκεψης.
Στις 23 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η "Ετήσια Διάλεξη Διεθνούς Διαιτησίας", σε συνεργασία με το University of Roma Tre και το Διεθνές Ινστιτούτο Ενοποίησης Ιδιωτικού Δικαίου (UNIDROIT). Εισηγήτρια θα είναι η κα. Hilary Heilbron, QC, διεθνής διαιτητής στα Επιμελητήρια Brick Court.
Όλοι οι συμμετέχοντες (με φυσική παρουσία και ηλεκτρονικά) θα έχουν πρόσβαση σε διαδικτυακές δραστηριότητες.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ηλεκτρονική διεύθυνση arbitration.certificate@uniroma3.it ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.arbitrationcertificate.com
 

17/06/2021 ΠΗΓΗ: ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ Ε.Β.Ε.Α.



 

  • 
ΓΕΜΗ