Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Διαιτησιών   /   Ανακοινώσεις Τμήματος Διαιτησιών


FORUM ARBIT: WEBINAR ΜΕ ΤΙΤΛΟ ''Η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ;'' (02/03/2022).

Ο ιταλικός φορέας ARBIT, για την Διαιτησία και την Εναλλακτική Επίλυση Διαφορών ("ARBIT, the Italian Forum for Arbitration and ADR") προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν την συμμετοχή τους σε δωρεάν διαδικτυακή εκδήλωση (webinar) σχετικά με τις συμφωνίες διαιτησίας, με τίτλο "Η εγκυρότητα των συμφωνιών διαιτησίας: προς μία ενιαία προσέγγιση για την επίλυση επαναλαμβανόμενων ζητημάτων;".
Το webinar πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εκδήλωσης "Pre - Moot", με την συνδρομή των φορέων "Επιμελητήριο Διαιτησίας Μιλάνου" και της "Ιταλικής Ένωσης Διαιτησίας" ("Camera Arbitrale di Milano" και "AIA - Associazione Italiana per l’ Arbitrato").
Οι εξειδικευμένοι ομιλητές κα. Athina Fouchard (Παρίσι), κ. Benjamin Gottlieb (Ζυρίχη) και κ. Tsegaye Laurendeau (Λονδίνο) θα συμμετέχουν στην εκδήλωση, παρουσιάζοντας μια συγκριτική προσέγγιση των γαλλικών, ελβετικών και αγγλικών νόμων που ισχύουν για την διαιτησία και τις συμφωνίες διαιτησίας.
Ημερομηνία διεξαγωγής: Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2022.
Ώρες διεξαγωγής: 2:30 έως 4:00 pm CET.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο παρακάτω e-mail: 

11/02/2022 ΠΗΓΗ: ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ Ε.Β.Ε.Α.



 

  • 
ΓΕΜΗ