Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Προγραμμάτων & Κατάρτισης   /   Ανακοινώσεις Τμήματος Προγραμμάτων και Κατάρτισης


Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: Ανάπτυξη των Ψηφιακών Δεξιοτήτων στις Επιχειρήσεις και του Προγράμματος Απασχόλησης «Ψηφιακή Ευκαιρία» της Ε.Ε., την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, στο ΕΒΕΑ.

 digital-skills_logo-c1_F1190708590.png

 

Το Τμήμα Καινοτομίας και Βέλτιστων Πρακτικών του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησηςσε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:"Ανάπτυξη των Ψηφιακών Δεξιοτήτων στις Επιχειρήσεις και του Προγράμματος Απασχόλησης «Ψηφιακή Ευκαιρία» της Ε.Ε.", την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 και ώρα 09:30, στο Ε.Β.Ε.Α., Αίθουσα ΕΡΜΗΣ, Ακαδημίας 7, 6ος όροφος, Αθήνα. 

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η διάδοση των δράσεων της Ελληνικής Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση και η υλοποίηση του Σχεδίου Δράσης για τις Ψηφιακές Δεξιότητες 2019, με στόχο την υποστήριξη του ψηφιακού μετασχηματισμού και την ενίσχυση της δημιουργίας ψηφιακών θέσεων εργασίας στις επιχειρήσεις μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Ψηφιακή Ευκαιρία».

Για να δείτε το Πρόγραμμα πατήστε εδώ.

 

Δείτε την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παρουσίαση του κ. Νίκου Μιχαλόπουλου, Προϊσταμένου Γενικής Διεύθυνσης Δημοσίων Οργανώσεων του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, την παρουσίαση της κας. Θεώνης Κασβίκη, στελέχους του Τμήματος Καινοτομίας και Βέλτιστων Πρακτικών του Υπουργείου, την παρουσίαση του κ. Βασίλη Σαλαπάτα, Προϊσταμένου του Τμ. Πληροφορικής του ΕΒΕΑ και δείτε ολόκληρο το video της εκδήλωσης, με τους χαιρετισμούς και τις παρεμβάσεις.

 

 

28/05/2019 ΠΗΓΗ: Τμήμα Προγραμμάτων και Κατάρτισης


DOWNLOADS
Programma_F335629088.docx

 

  • 
ΓΕΜΗ