Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Προγραμμάτων & Κατάρτισης   /   Ανακοινώσεις Τμήματος Προγραμμάτων και Κατάρτισης


Έκπτωση 15% για τα μέλη του ΕΒΕΑ που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο με τίτλο ''The High Performance Masterclass'' (Divani Caravel, 2 Νοεμβρίου 2019)

 
Οι Thomas και Stuart Leamy, ομάδα στη ζωή και την εργασία, έχουν περάσει το μεγαλύτερο μέρος της τελευταίας δεκαετίας παρέχοντας τις επαγγελματικές τους υπηρεσίες σε περισσότερες από 50 χώρες. Ως ειδικοί σύμβουλοι στον τομέα του Nation Branding (Εθνική Ταυτότητα), έχουν συνεργαστεί με αρχηγούς κρατών, δισεκατομμυριούχους και κορυφαίους διευθύνοντες συμβούλους σε πέντε ηπείρους. Πλέον, λειτουργούν σε συνεργασία μια νέα και συναρπαστική εταιρεία στρατηγικών συμβούλων, εκμεταλλευόμενοι την τεράστια εμπειρία τους. 
 
Το πρωί του Σαββάτου, 2 Νοεμβρίου, η HPSE είναι στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσει το πρώτο Σεμινάριο Υψηλών Επιδόσεων στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα μοναδικό συναρπαστικό πρωινό εργαστήρι 3 ωρών που θα προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες την ευκαιρία να εκτεθούν σε ένα πραγματοποιήσιμο σχέδιο που περιέχει μια πληθώρα συνηθειών που προέρχονται από τους πιο επιτυχημένους ηγέτες του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου. Οι προηγούμενοι συμμετέχοντες το περιέγραψαν ως «...επαναστατικό λόγω του πρακτικού τρόπου διδασκαλίας και της ευκολίας εφαρμογής.»  
 
Η συμμετοχή είναι ανοιχτή για όλα τα φιλόδοξα άτομα, αλλά ο αριθμός των θέσεων είναι πολύ περιορισμένος. Η ζήτηση αναμένεται να υπερβεί τις διαθέσιμες θέσεις, επομένως η έγκαιρη κράτηση μέσω του ιστοτόπου της εταιρείας - ​EVENTBRITE or ​www.HPmasterclass.com/athens - το συντομότερο δυνατόν, είναι ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσετε τη θέση σας. Επισημαίνεται πως για τις επιχειρησεις μέλη του ΕΒΕΑ παρέχεται  ειδική έκπτωση 15%, επί του ποσού συμμετοχής, χρησιμοποιώντας τον κωδικό LET-784101-HP, κατά την κράτηση. Αυτή η πρωτοβουλία έχει σχεδιαστεί για άτομα με υψηλό κίνητρο από όλα τα επαγγέλματα. Στα θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων: Διαπραγμάτευση & Επηρεασμός, Τεχνικές Ενεργειακής Διαχείρισης, Κυριαρχία Νοοτροπίας, Στρατηγική Επίτευξης Στόχων και Τελειοποίηση Παραγωγικότητας & Εστίασης.  

22/10/2019 ΠΗΓΗ: Τμήμα Προγραμμάτων και Κατάρτισης


DOWNLOADS
ACCIMemberCoupon-15_F1692530396.pdf HighPerformanceMasterclass-ATHENS_F390738984.pdf

 

  • 
ΓΕΜΗ