Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Προγραμμάτων & Κατάρτισης   /   Ανακοινώσεις Τμήματος Προγραμμάτων και Κατάρτισης


«Προσφορά Υποτροφιών του ΕΒΕΑ, σε στελέχη επιχειρήσεων-μελών του για την παρακολούθηση σεμιναριακών προγραμμάτων που διοργανώνονται από το IST»

         Η Διοικητική Επιτροπή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών αποφάσισε την προσφορά Υποτροφιών σεμιναριακών προγραμμάτων για στελέχη επιχειρήσεων-μελών του.

Οι Υποτροφίες αφορούν στα παρακάτω σεμιναριακά προγράμματα:

 

 1)            Επιμόρφωση 12 ατόμων στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλοDiploma “Beyond Exports” σε συνεργασία με το IST. Σκοπός του προγράμματος είναι να αποτελέσει ένα πραγματικό εργαλείο για τον σύγχρονο παραγωγό, έμπορο, επιχειρηματία ή στέλεχος επιχείρησης που θέλει να απευθυνθεί στις αγορές του εξωτερικού, παρέχοντας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του. Μέσα από πρακτική προσέγγιση, εκπαίδευση σε όρους αγοράς, αναφορές σε πραγματικές περιπτώσεις και βέλτιστες πρακτικές, εισηγητές και συμμετέχοντες αναλύουν ένα προς ένα τα βήματα που απαιτούνται έτσι ώστε η μέση επιχείρηση να ανοίξει το δρόμο για τις διεθνείς αγορές, χτίζοντας μια πραγματική κουλτούρα εξωστρέφειας και προσφέροντας προστιθέμενη αξία τόσο στην ίδια την επιχείρηση όσο και στην Ελληνική Οικονομία. Η διάρκεια κάθε σεμιναρίου είναι 80 ώρες. Τα σεμινάρια υλοποιούνται στην έδρα του IST(Λ.Συγγρού 68, δίπλα στο μετρό "Συγγρού-Φίξ"). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ. Για την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ.

 

 2)            Επιμόρφωση 12 ατόμων στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλοDiploma “Digital Marketing & Graphic Design” σε συνεργασία με το IST. Σκοπός του προγράμματος είναι η ολοκληρωμένη κατάρτιση, τόσο σε επίπεδο θεωρίας όσο κυρίως τεχνικών, μεθόδων και εργαλείων. Tο πρόγραμμα βασίζεται κυρίως σε case studies, στις πιο σύγχρονες στρατηγικές του digital, social media & performance marketing μαζί με πρακτική εξάσκηση σε Η/Υ με workshops στα Labs του IST. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά στα workshops και στις πρακτικές ασκήσεις μόνοι τους, αλλά και συνεργαζόμενοι σε ομάδες. Η διάρκεια κάθε σεμιναρίου είναι 80 ώρες. Τα σεμινάρια υλοποιούνται στην έδρα του IST(Λ.Συγγρού 68, δίπλα στο μετρό "Συγγρού-Φίξ"). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ. Για την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ.

 

 Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη, 08/10/2020 και ώρα 23:59. Η επιλογή συμμετεχόντων θα γίνει κατόπιν κλήρωσης και θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΑ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προγραμμάτων και Κατάρτισης του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, 4ος όροφος, τηλέφωνο 210 3382356 & 210 3382245, e-maillamnatos@acci.gr(αρμόδιος κ. Λαμνάτος).

 

 

 

02/10/2020 ΠΗΓΗ: Τμήμα Προγραμμάτων και Κατάρτισης


DOWNLOADS
AitisiDigitalMarketing_F-892222513.doc Aitisibeyond_F-196613411.doc

 

  • 
ΓΕΜΗ