Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Προγραμμάτων & Κατάρτισης   /   Ανακοινώσεις Τμήματος Προγραμμάτων και Κατάρτισης


10 Υποτροφίες για Μεταπτυχιακές Σπουδές από το IST College και το Ε.Β.Ε.Α


10 Υποτροφίες για Μεταπτυχιακές Σπουδές από το
IST College και το Ε.Β.Ε.Α

«Το IST College και το Ε.Β.Ε.Α. ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την Ενδυνάμωση της Ανταγωνιστικότητας των Ελληνικών Επιχειρήσεων»
 
Το IST College και το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.), σε μια κοινή πρωτοβουλία για την ενδυνάμωση της ανταγωνιστικότητας των Ελληνικών Επιχειρήσεων, προσφέρουν για δεύτερη χρονιά, 10 υποτροφίες σε στελέχη ελληνικών επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου, προκειμένου να παρακολουθήσουν το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της επιλογής τους.
 
Στις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί για τη χώρα μας, είναι επιβεβλημένη, περισσότερο από ποτέ, η επένδυση στο σημαντικότερο κεφάλαιο των επιχειρήσεων, το ανθρώπινο δυναμικό. Το EBEA στηρίζει και ενθαρρύνει την ανταγωνιστικότητα των Ελληνικών Επιχειρήσεων και σε σύμπραξη με το IST College δημιουργεί ένα πρόγραμμα υποτροφιών, με στόχο την αποτελεσματική εκπαίδευση και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού των Ελληνικών Επιχειρήσεων.
Πιο συγκεκριμένα, το IST College (www.ist.edu.gr) προκηρύσσει την χορήγηση 10 υποτροφιών για τα στελέχη εταιριών-μελών του ΕΒΕΑ, με κάλυψη 50% των διδάκτρων, σε ένα από τα παρακάτω μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2016 -2017:
  • International MBA (Digital Marketing, HRM, International Supply Chain Management and Logistics)
  • MSc International Tourism and Hospitality Management
  • MSc in Psychological Sciences (Clinical Psychology, Applied Psychology, Research)
 
  • ΜSc Computer Security
  • MSc Computing and Information Systems
 
Oι υποψήφιοι υπότροφοι θα πρέπει εκτός των άλλων δικαιολογητικών (αντίγραφο πρώτου πτυχίου, βαθμολογίες κλπ) να στείλουν το βιογραφικό τους σημειώμα μαζί με σύντομη συνοδευτική επιστολή, που θα δηλώνει το ενδιαφέρον τους για ένα από τα παραπάνω προγράμματα σπουδών, προκειμένου να οριστεί συνάντηση με την Επιτροπή Αξιολόγησης Υποψηφίων. Η υποτροφία θα δοθεί με επιλογή και οι υποψήφιοι θα πρέπει να παρουσιασθούν σε συνέντευξη εφ’ όσον κληθούν. Η επιτροπή αξιολόγησης είναι τριμελής και αποτελείται από 2 μέλη του IST  College και 1 μέλος του Ε.Β.Ε.Α.
Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με τα δικαιολογητικά τους ταχυδρομικά ή ήλεκτρονικά στη διεύθυνση:
IST College, Πειραιώς 72, Μοσχάτο 18346, fax 210 4821850, e-mail : scholarships@ist.edu.gr
 
Στα δικαιολογητικά θα πρέπει να αναγράφεται η ένδειξη «Υποτροφία IST College-EBEA»
 
Προκειμένου οι αιτήσεις να γίνουν δεκτές, θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις αποδοχής του κάθε προγράμματος.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στο IST College έως και την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016. Οι δικαιούχοι, θα αναδειχθούν μετά από αξιολόγηση του συνόλου των αιτήσεων και θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016.
 

12/10/2016 ΠΗΓΗ: Τμήμα Προγραμμάτων και Κατάρτισης



 

  • 
ΓΕΜΗ