Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων   /   Ανακοινώσεις Ευρωπαϊκών Υποθέσεων


Πρόσκληση για την συμμετοχή στην πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνεται από την Ελληνική Ακαδημία Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΕΑΒΙ) με τίτλο: «EABI: Πλάνο δράσεων για το 2021 και Διάλεξη με θέμα: «4η Βιομηχανική Επανάσταση και Δικαιώματα Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας», την Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 και ώρα 16:00.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών – Ε.Β.Ε.Α., ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο για τη δυνατότητα που έχουν να συμμετάσχουν στην πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο: ­«EABI: Πλάνο δράσεων για το 2021» & Διάλεξη με θέμα: «4η ­Βιομηχανική Επανάσταση και Δικαιώματα Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας», που διοργανώνεται από την Ελληνική Ακαδημία Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΕΑΒΙ) και η οποία θα πραγματοποιηθεί ­την­ Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 και ώρα 16:00.

 

Η Ελληνική Ακαδημία Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΕΑΒΙ), αυτοτελής υπηρεσία του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), έχει ως στόχο να συμβάλλει, στην εκπαίδευση, κατάρτιση, ανταλλαγής γνώσεων και ιδεών των επαγγελματιών της χώρας με την οργάνωση μαθημάτων, συνεδρίων, σεμιναρίων, συμποσίων, workshops καθώς και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μέσω e-learning, σε πρακτικά και θεωρητικά ζητήματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας, αρμοδιότητας του ΟΒΙ.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με χαιρετισμό ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ θα ακολουθήσουν στοχευμένες παρουσιάσεις από τον Πρόεδρο και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ακαδημίας. Επίσης, εναρκτήριο χαιρετισμό θα πραγματοποιήσει ο Γενικός Διευθυντής του ΟΒΙ κ. Παναγιώτης Κανελλόπουλος.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Η παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι ελεύθερη και θα πραγματοποιηθεί, μέσω της πλατφόρμας Zoom, χρειάζεται προηγουμένως να κάνετε την εγγραφή σας εδώ.

23/03/2021 ΠΗΓΗ: Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων


DOWNLOADS
Programma_30_F-1471612553.3.21.pdf

 

  • 
ΓΕΜΗ