Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων   /   Ανακοινώσεις Ευρωπαϊκών Υποθέσεων


Πρόσκληση για τη Συμμετοχή στην διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: “Covid-19: Όταν το σπίτι μετατρέπεται σε χώρο εργασίας”, η οποία διοργανώνεται από το CSR HELLAS και η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 και ώρα: 16.00-17.30.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών – Ε.Β.Ε.Α., ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο για τη δυνατότητα που έχουν να συμμετάσχουν στην Διαδικτυακή Εκδήλωση, που διοργανώνεται από το CSR HELLAS με θέμα:Covid-19: Όταν το σπίτι μετατρέπεται σε χώρο εργασίας”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 και ώρα: 16.00-17.30.

Το “Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη - CSR HELLAS” προσεγγίζει το θέμα της εξισορρόπηση μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής στην περίοδο του lockdown. Στη συζήτηση, συμμετέχουν όλες οι ενδιαφερόμενες πλευρές, εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας, ακαδημαϊκοί, ειδικοί και ΜΚΟ σε έναν ανοιχτό πολυσυμμετοχικό διάλογο για ένα θέμα επίκαιρο και άμεσου ενδιαφέροντος που απασχολεί μεγάλο αριθμό εργαζομένων αλλά και επιχειρήσεων. Τα θέματα, μεταξύ άλλων, που θα απασχολήσουν αφορούν:

-   Πως έχουν προσεγγίσει το ζήτημα οι επιχειρήσεις στο πλαίσιο της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας;

-   Τι ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις οφείλουν να λάβουν υπόψη τους;

-  Πως μπορούμε να βελτιώσουμε τη διαχείριση αυτής της πρόσκλησης;

Mπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Η παρακολούθηση της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί στην Ελληνική Γλώσσα με τη χρήση της πλατφόρμας ZOOM, χρειάζεται προηγουμένως προ-εγγραφή εδω. 

 

 

15/04/2021 ΠΗΓΗ: Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων


DOWNLOADS
AGENDA_EVENT-22_F976955575.4.2020_UPDATED.docx

 

  • 
ΓΕΜΗ