Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων   /   Ανακοινώσεις Ευρωπαϊκών Υποθέσεων


Πρόσκληση συμμετοχής των Επιχειρήσεων – μελών του Ε.Β.Ε.Α. στη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση, που συνδιοργανώνουν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών – Ε.Β.Ε.Α. με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα – HDB, με θέμα: «Παρουσίαση της νέας ψηφιακής πλατφόρμας διασύνδεσης InnoAgora – Grow with InnoAgora» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα: 15.30 – 16:30.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα – HDB,προσκαλεί τις επιχειρήσεις - μέλη του, να συμμετάσχουν στην διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Παρουσίαση της νέα ψηφιακής πλατφόρμας διασύνδεσης InnoAgora – Grow with InnoAgora» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα: 15.30 – 16:30, αποκλειστικά για τις επιχειρήσεις -  μέλη του Ε.Β.Ε.Α.

 

Η ομάδα της HDB θα παρουσιάσει τηνInnoAgora”, τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα διασύνδεσης, που δημιούργησε στην πλατφόρμα “EuroQuity” της Bpifrance. Μέχρι στιγμής η EuroQuity φιλοξενεί περισσότερους από 17.000 εταιρίες και 2.600 επενδυτές. Σκοπός της InnoAgora είναι να παρέχει τη δυνατότητα σε ελληνικές επιχειρήσεις να τονώσουν την εξωστρέφεια τους και να προχωρήσουν σε επενδυτικές συμφωνίες και εμπορικές συνεργασίες με επιχειρήσεις και επενδυτές του εξωτερικού. Τα μέλη της InnoAgora ξεπερνούν ήδη τα 260 σε μόλις 4 μήνες λειτουργίας.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας MicrosoftTeams και για τη συμμετοχή, απαιτείται προεγγραφή στο σύνδεσμο: εδώ και μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Με την συμμετοχή σας στην InnoAgora, σας δίνεται η δυνατότητα να:

• ενισχύσετε την αναγνωρισιμότητά σας και να γνωρίσετε πιθανούς συνεργάτες και επενδυτές από όλο τον κόσμο

• λάβετε συμμετοχή στα δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια, matchmaking και e-pitching εκδηλώσεις που θα διοργανώνει η HDB μαζί με τους συνεργάτες της

• παρακολουθείτε χρήσιμες εξελίξεις για την ελληνική και την Ευρωπαϊκή επιχειρηματική σκηνή που θα μοιράζεται η        HDB και να συμμετέχετε αποκλειστικά σε posts και συζητήσεις.

• ανακαλύψετε και να αιτηθείτε για τα διάφορα projects που υποστηρίζονται από την Ε.Ε. και φιλοξενούνται στο              EuroQuity, όπως για παράδειγμα το InvestHorizon.

 

Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν στην Πλατφόρμα InnoAgora, πατώντας τον σύνδεσμο εδώ, κατά την εγγραφή σας θα φέρετε αυτόματα το label του Ε.Β.Ε.Α. που θα δρα, ως σφραγίδα πιστοποίησης, αποκλειστικά, για τις επιχειρήσεις – μέλη του Ε.Β.Ε.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Καινοτομίας της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, στο τηλέφωνο: 210 7450436, καθώς και με το Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Ε.Β.Ε.Α. στα τηλέφωνα: 210 3382341, 210 3382364 και 210 3382460.

GROWwithINNOAGORA_F106082972.jpg

14/02/2022 ΠΗΓΗ: Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων


DOWNLOADS
InnoAgoraPROGRAMMA16_F-910477123.2.22.docx

 

  • 
ΓΕΜΗ