Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Μητρώων & Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων   /   Τμήμα Ανάπτυξης & Υποστήριξης Πληροφοριακών Συστημάτων   /   Ανακοινώσεις Τμήματος ΑΥΠΣ


Ενημέρωση του ΕΒΕΑ προς τις επιχειρήσεις - μέλη του

header_F1592195038.jpg

Αγαπητά μέλη
 
Με αφορμή τα πρόσφατα μέτρα μερικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μπορείτε πλέον να διεκπεραιώνετε online μια σειρά διαδικασιών και συναλλαγών σας με το Δημόσιο.
 
Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε μέσα από τον ιστότοπο του GOV.GR να:  
 
 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι από εσάς χρειαστεί να κυκλοφορήσετε στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο των επιχειρηματικών σας αναγκών, θα πρέπει να έχετε μαζί σας ταυτότητα ή διαβατήριο και συμπληρωμένη τη Βεβαίωση κατ’εξαίρεση μετακίνησης πολιτών ή εναλλακτικά να στείλετε SMSστο 13033 με κείμενο: τον αριθμό 1 έως 6 (ανάλογα με τον λόγο που βρισκόμαστε εκτός οικίας - δείτε παρακάτω) ΚΕΝΟ Ονοματεπώνυμο ΚΕΝΟ Διεύθυνση κατοικίας.
 
Βεβαίωση τύπου Β με 6 λόγους:
  1. φαρμακείο ή επίσκεψη σε γιατρό,           
  2. μετάβαση σε σούπερ μάρκετ,
  3. τράπεζα
  4. κίνηση για παροχή βοήθειας
  5. μετάβαση σε τελετή,
  6. σωματική άσκηση ή κίνηση με ζώο
 
Βρείτε εδώ έναν κατάλογο ψηφιακών υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρονται δωρεάν για τη διευκόλυνση των πολιτών στην εξ’ αποστάσεως εργασία και εκπαίδευση, αλλά και για την ψυχαγωγία τους, από πολλούς φορείς, ιδιώτες και επιχειρήσεις.
 
Ενημερωθείτε εδώ και εδώ για τις πρόσφατεςΥπουργικές Αποφάσεις που αφορούν στην παράταση των προθεσμιών για καταβολή βεβαιωμένων οφειλών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον κορωνοϊό (με πίνακες κωδικών δραστηριότητας - ΚΑΔ).
 
Τέλος, σας υπενθυμίζουμε πως όλες οι Υπηρεσίες του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) προσφέρονται πλέον αποκλειστικά μέσω διαδικτύου. Ενημερωθείτε σχετικά από εδώ.
 
 
Y.Γ. Και το προφανές: Μένουμε Σπίτι και λαμβάνουμε τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ μέτρα για να μην θέσουμε σε κίνδυνο τη ζωή μας και τη ζωή των ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ μας ... https://eody.gov.gr/

23/03/2020 ΠΗΓΗ: Τμήμα ΑΥΠΣ



 

  • 
ΓΕΜΗ