Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Μητρώων & Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων   /   Τμήμα Ανάπτυξης & Υποστήριξης Πληροφοριακών Συστημάτων   /   Ανακοινώσεις Τμήματος ΑΥΠΣ


Υποστήριξη στις πυρόπληκτες επιχειρήσεις από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο της πολιτικής που ασκεί σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας και αντιλαμβανόμενο τις αντιξοότητες με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωποι οι πυρόπληκτοι επιχειρηματίες της περιοχής σας, αναλαμβάνει μια σειρά από δράσεις υποστήριξής τους, ώστε να τους διευκολύνει να αντιμετωπίσουν τις έκτακτες συνθήκες τις οποίες βιώνουν το διάστημα αυτό.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφάσισε:
• Να ανανεώσει για δύο έτη χωρίς οικονομική επιβάρυνση τις συνδρομές όσων επιχειρήσεων μελών του φορέα σας είναι και μέλη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου
• Να εγγράψει για δύο έτη χωρίς οικονομική επιβάρυνση όσα μέλη του φορέα σας επιθυμούν να εγγραφούν μέλη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, προκειμένου να απολαύσουν όλες τις προσφερόμενες από εμάς υπηρεσίες.
• Να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια σε επιχειρήσεις μέλη του φορέα σας που επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση στη γερμανική αγορά.
• Να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια σε επιχειρήσεις μέλη του φορέα σας που αναζητούν συνεργασίες με εταιρείες γερμανικών συμφερόντων.

Επίσης, σας κοινοποιούμε, μέσω ηλεκτρονικού συνδέσμου, τυποποιημένο έγγραφο, το οποίο ζητούμε να συμπληρώσουν τα πυρόπληκτα μέλη σας, ώστε να μας ενημερώσουν για τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και κυρίως για το πώς το Επιμελητήριο θα μπορούσε να τα στηρίξει στην αναζήτηση συνεργειών ή συνεργασιών με τη γερμανική αγορά καθώς και με μέλη της πολυπληθούς οικογένειας επιχειρήσεων του φορέα μας.

Θα το βρείτε εδώ: https://griechenland.ahk.de/gr/ypiresies/erotimatologio-gia-etairies-se-pyropliktes-perioches

Βάσει των στοιχείων που θα συγκεντρώσει το Επιμελητήριο, θα αποφασίσει για ποιες περιπτώσεις θα δράσει σε ατομικό και για ποιες σε συλλογικό επίπεδο.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση παρακαλώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Δήμητρα Καλύβα, στο τηλέφωνο 210 6419019.

Με τιμή

Δρ. Αθανάσιος Κελέμης
Γενικός Διευθυντής & Μέλος Δ.Σ.


05/11/2021 ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ



 

  • 
ΓΕΜΗ