Σημαντικές Ανακοινώσεις


9ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ, 8 & 9 Δεκεμβρίου 2020

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο, έχοντας το ΕΒΕΑ ως στρατηγικό εταίρο, διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση – ναυαρχίδα του, ήτοι το «9ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ» στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2020, σε ψηφιακή μορφή, το οποίο θα προσφέρει τη δυνατότητα δικτύωσης μεταξύ των συμμετεχόντων, διάδραση με τους ομιλητές και επίσκεψη στα εικονικά περίπτερα των χορηγών. Η πλατφόρμα θα επιτρέψει, επίσης, εικονικές συναντήσεις Β2Β μεταξύ των Αράβων επιχειρηματιών με τους Έλληνες ομολόγους τους σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς.
 
Όπως συνηθίζεται στις εκδηλώσεις του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου, θα παρουσιαστούν θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντος Ελλήνων και Αράβων, ενώ θα εξασφαλιστεί ευρεία συμμετοχή επιχειρηματιών από τον αραβικό κόσμο, ώστε να δημιουργηθεί η απαραίτητη δυναμική δικτύωσης κατά τη διάρκεια του εν θέματι φόρουμ.
 
Τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩΕπισημαίνεται ότι η συμμετοχή κατοχυρώνεται με την κατάθεση του αντίστοιχου ποσού που αναγράφεται στη φόρμα.
 
Προθεσμία υποβολής συμμετοχής: Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, στις 16:00 μμ
 
Εδώ θα βρείτε την Γενική Επισκόπηση του 9ου Φόρουμ. Περισσότερες πληροφορίες τεχνικού χαρακτήρα θα δοθούν στους εγγεγραμμένους συμμετέχοντες.

12/11/2020 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων


DOWNLOADS
GeneralOutlook-9thForumEL_F-2000275761.pdf

 

  • 
ΓΕΜΗ