Σημαντικές Ανακοινώσεις


Πρόσκληση για την συμμετοχή στο διαγωνισμό για την Εβδομάδα Βιώσιμης Ενέργειας της ΕΕ (EUSEW) 2021 (EU Sustainable Energy Week (EUSEW) 2021) .

Η κοινότητα καθαρής ενέργειας συνεχίζει να αναπτύσσεται και είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να συμμετάσχετε στην Εβδομάδα Βιώσιμης Ενέργειας της ΕΕ (EUSEW) 2021 (EU Sustainable Energy Week (EUSEW) 2021) .

Γιορτάστε τους σούπερ σταρ της βιώσιμης ενέργειας του κύκλου σας.

Η κατηγορία καινοτομίας
EUSEWAwards έχει κερδίσει μεγάλη ανταπόκριση και η προθεσμία είναι πλέον κλειστή. Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει δυνατότητα να υποβάλετε αίτηση για τη Γυναίκα στην Ενέργεια και Νέων Πρωτοποριακών Ενεργειακών βραβείων, κατηγορίες για τις οποίες η προθεσμία έχει παραταθεί μέχρι την Παρασκευή, 2 Ιουλίου, στις13:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος. 

 

Αναρωτιέστε ακόμα αν μπορείτε να κάνετε αίτηση; Ρίξτε μια ματιά στις οδηγίες εδώ.

Αναπτύξτε το προσωπικό σας δίκτυο με καθαρή ενέργεια.

Αναζητούνται εμπνευσμένοι ομιλητές, τολμηρά έργα και ενθουσιώδεις παρουσιαστές για να συμμετάσχουν στο φετινό διαδικτυακό
 EUSEWNetworkingVillage . 

Υποβάλετε την αίτησή σας στο EnergyLab, EnergyTalk και EnergyFair για μια μοναδική ευκαιρία να συνεργαστείτε με άλλα μέλη της κοινότητας EUSEW και να δημιουργήσετε νέες συνδέσεις και πρωτοβουλίες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επισκεφθεί τον ιστότοπο EUSEW για περισσότερες πληροφορίες.

Ώθηση και δημόσια υποστήριξη για την πράσινη ενέργεια στην περιοχή σας.

Αν θέλετε να δώσετε μια ώθηση καθαρής ενέργειας στην περιοχή σας, υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος για να
 καταχωρήσετε μια Ημέρα Βιώσιμης Ενέργειας . 

Αυτές οι εκδηλώσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη την Ευρώπη και αποτελούν πολύτιμη ευκαιρία να λάβετε δημόσια υποστήριξη για τις πρωτοβουλίες πράσινης ενέργειας στην περιοχή σας μέσω της κοινότητας EUSEW.

 

Μάθετε περισσότερα εδώ .


Μείνετε συνδεδεμένοι με την κοινότητα
EUSEW

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το ενημερωτικό δελτίο
EUSEW, εάν θέλετε να ενημερώνεστε για την πρόοδό μας μετά τον Ιούνιο και να παραμείνετε μέρος της κοινότητας EUSEW.

Συμμετοχή στο ενημερωτικό δελτίο EUSEW
εδώ :



Παρακολουθήστε αυτόν τον χώρο για περισσότερες ενημερώσεις και βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τα
 μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ιστότοπου EUSEW για περισσότερες πληροφορίες.


Πληροφορίες με μια ματιά:

EUSEW 2021 πρόσκληση για βραβεία WomaninEnergy και YoungEnergyTrailblazer

Προθεσμία: 2 Ιουλίου, 13:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος.

Σχετικά με το
EUSEW

Η Εβδομάδα Βιώσιμης Ενέργειας της ΕΕ (
EUSEW) είναι μια σειρά δραστηριοτήτων διάρκειας ενός μηνός, για τη δημιουργία ενός ασφαλούς ενεργειακού μέλλοντος για την Ευρώπη. Συγκεντρώνει δημόσιες αρχές, ιδιωτικές εταιρείες, ΜΚΟ και καταναλωτές για να προωθήσουν πρωτοβουλίες εξοικονόμησης ενέργειας και να κινηθούν προς ανανεώσιμες πηγές για καθαρή, ασφαλή και αποτελεσματική ενέργεια.

Το
EUSEW ξεκίνησε το 2006 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, διοργανώθηκε από τον Εκτελεστικό Οργανισμό Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων (EASME) έως το 2021 και από το 2021 θα διοργανωθεί από τον Ευρωπαϊκό Εκτελεστικό Οργανισμό για το Κλίμα, τις Υποδομές και το Περιβάλλον (CINEA) σε στενή συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 
Μέσα Κοινωνικής  Δικτύωσης

Το
EUSEW είναι κάτι παραπάνω από ένα γεγονός, είναι μια ισχυρή κοινότητα. Ακολουθήστε το στα κοινωνικά κανάλια για να βοηθήσετε στην διάδοση της πρωτοβουλίας.

 

 

Twitter: @euenergyweek #EUSEW2021

Facebook: EU Sustainable Energy Week

03/06/2021 ΠΗΓΗ: Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ