Σημαντικές Ανακοινώσεις


Πρόσκληση για τη συμμετοχή στην διαδικτυακή εκδήλωση υψηλού επιπέδου (High-level Panel Discussion) με θέμα: “Η εκπαίδευση θεμέλιο για Βιωσιμότητα”, η οποία διοργανώνεται από το CSR HELLAS και η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 και ώρα 15.00 - 16:30.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών – Ε.Β.Ε.Α., ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του, για τη δυνατότητα που έχουν να συμμετάσχουν στη Διαδικτυακή Εκδήλωση που διοργανώνεται από το CSR HELLAS με θέμα: “Η εκπαίδευση θεμέλιο για Βιωσιμότητα”, η οποία διοργανώνεται από το CSR HELLAS και η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 και ώρα 15.00 - 16:30.

Η εκδήλωση θα λειτουργήσει  ως εναρκτήριο webinar για το πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαίδευσης CSR-School που θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από 15 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου 2021.

Το “Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη - CSR HELLAS”, προσεγγίζει το θέμα σε μορφή συζήτησης στρογγυλής τραπέζης σε 2 διαφορετικά πάνελ:

PANEL Α. Ηγέτες επιχειρήσεων και πανεπιστημιακοί συζητούν για την κατεύθυνση της εκπαίδευσης προς την ενίσχυση της βιωσιμότητας.

PANEL Β. Πως επαγγελματίες από παραδοσιακές επιστημονικές κατευθύνσεις προσαρμόστηκαν στα ζητούμενα της βιωσιμότητας και τι εκπαιδευτική υποστήριξη θα ήθελαν τότε και τώρα.

Συμμετοχές:

  • Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Οικονομικών, Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας
  • Γιάννης Τσακίρης, Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων
  • Μαρία Αλεξίου, Πρόεδρος Δ.Σ. CSR HELLAS, μέλος Δ.Σ. CSR Europe, Σύμβουλος Διοίκησης Εταιρικής Ευθύνης και Βιωσιμότητας, Όμιλος ΤΙΤΑΝ
  • ΚώσταςΑξαρλόγλου, Πρύτανης, ALBA Graduate Business School, The American College of Greece
  • ΚλώντιαΚαρύδη, Vice President, Public Affairs, The American College of Greece
  • Κωνσταντίνος Μανασάκης, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
  • Εκπρόσωποι εταιριών-χορηγών 
  • Συντονισμός: Σταυρούλα Αγγελοπούλου, Μέλος Δ.Σ. CSR HELLAS, Υποδιευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας, Όμιλος ΟΤΕ .

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς όλους/-ες τους ενδιαφερόμενους/-ες και θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα.

Προ-εγγραφείτε στην ανωτέρω εκδήλωση (10/06/2021), πατώντας στον σύνδεσμο:

Meeting Registration - Zoom

 

Μάθετε περισσότερα και εγγραφείτε στο CSR-School (από 15/06 έως 22/07), πατώντας στον σύνδεσμο:  CSRSchool - CorporateSustainability & Responsibility (csr-school.eu) 

08/06/2021 ΠΗΓΗ: Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ