Σημαντικές Ανακοινώσεις


Πρόσκληση σε webinar που αφορά στην εξοικείωση των Ευρωπαϊκών Επιχειρήσεων για την χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Access2Markets, το οποίο διοργανώνεται με Πρωτοβουλία της Γενικής Δ/νσης Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 11:00 έως 13:00.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών – Ε.Β.Ε.Α., ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο για τη δυνατότητα που έχουν να συμμετάσχουν στο διαδικτυακό Σεμινάριο, με θέμα: “Access2Markets’’ που αφορά στην εξοικείωση των Ευρωπαϊκών Επιχειρήσεων για την χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Access2Markets και κατ' επέκταση στη διευκόλυνσή τους, σ’ ό,τι αφορά στην ενημέρωση, αλλά και στην αναφορά εμποδίων πρόσβασης στις αγορές τρίτων χωρών που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις. Το ανωτέρω webinarδιοργανώνεται με Πρωτοβουλία της Γενικής Δ/νσης Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 11:00 έως 13:00. 

Το Webinar θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα.

Για να πάρετε μέρος στο εν λόγω webinar, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής

Περισσότερες πληροφορίες για την ηλεκτρονική πλατφόρμα Access2Markets θα βρείτε  στον ακόλουθο σύνδεσμο:  https://trade.ec.europa.eu/access-to-markets/en/content/events-access2markets

20/10/2021 ΠΗΓΗ: Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ