Ανακοινώσεις


Ετήσιο Οικονομικό & Επιχειρηματικό Forum από το Ελληνο-Νιγηριανό Επιμελητήριο, 30/11

Το ΕΒΕΑ σας ενημερώνει ότι το Ελληνο-Νιγηριανό Επιμελητήριο διοργανώνει το ΕΤΗΣΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ FORUM, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Νιγηρίας στην Ελλάδα, την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 στο Domotel Kastri Hotel, στο Καστρί, ώστε να συζητηθούν και να ανταλλαχθούν απόψεις, και επιχειρηματικά σχέδια.

Φέτος στο Forum θα φιλοξενηθούν εξέχουσες προσωπικότητες από την Νιγηρία όπως Υπουργοί, Εκπρόσωποι Οργανισμών και Κεντρικών Τραπεζών καθώς και Έλληνες Ομόλογοί τους αλλά και Επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Νιγηρία. Με βάση τέσσερεις κύριους πυλώνες ανάπτυξης για τη νέα δεκαετία, θα αναφερθούν στις επιχειρηματικές ευκαιρίες και θα αναλύσουν τις διαδικασίες για όσους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις δραστηριότητες τους, στην πλέον ενδιαφέρουσα οικονομία της Αφρικής σήμερα. Στην ημερήσια ατζέντα που επισυνάπτεται εδώ, θα βρείτε πληροφορίες για το  πλήρες πρόγραμμα της Εκδήλωσης. Οι ομιλίες θα είναι στην Αγγλική γλώσσα ενώ θα μπορούν να προσέλθουν αυστηρά μόνο όσοι κατέχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Η συμμετοχή στο ολοήμερο συνέδριο και το μεσημεριανό γεύμα είναι δωρεάν για τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του Ελληνο-Νιγηριανού επιμελητηρίου. Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε ενημερώστε στο info@gncct.gr ώστε να σας αποσταλούν σχετικές οδηγίες. Εάν επιθυμείτε να εγγραφείτε χωρίς να είστε ενήμεροι ή να προσκαλέσετε περισσότερους συνέδρους, το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 85€/άτομο και η εγγραφή και πληρωμή γίνεται στο σύνδεσμο https://www.eventbrite.com/e/gncct-investment-forum-2021-tickets-204334157967. Επιπρόσθετα, υπάρχει κατόπιν ενημέρωσης η δυνατότητα κράτησης εταιρικού τραπεζιού 8 ατόμων, με συνολικό κόστος 600€.

Μετά το Forum θα ακολουθήσει κλειστό δείπνο με την συμμετοχή των ομιλητών και των χορηγών στο Ecali Club , στο οποίο μπορεί να παρευρεθεί όποιος επιθυμεί, με επιπλέον κόστος συμμετοχής 150€/άτομο.

Τέλος, για όσους επιθυμούν να γίνουν χορηγοί της εκδήλωσης, επισυνάπτονται οι προτάσεις χορηγιών με της επιλογές συμμετοχής και οικονομικής ενίσχυσης, καθώς επίσης και τα αντίστοιχα προσφερόμενα προνόμια και παροχές εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο αριθμός Λογαριασμού Τραπέζης που μπορείτε να καταθέσετε την Συνδρομή σας για το 2021 ή την Οικονομική Ενίσχυση του Επιμελητηρίου είναι στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος: 

IBAN : GR70 0110 6140 0000 6140 0147 536 - SWIFT/BIC : ETHNGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ : ΕΛΛΗΝΟΝΙΓΗΡΙΑΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Το αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία : Όνομ/μο ή Επωνυμία Εταιρίας, Διεύθυνση, ΑΦΜ και Τηλέφωνο Ατόμου Επικοινωνίας και να αποσταλεί στον κο Βασίλη Παπαιωάννου στο email: papaioannou@gncct.gr

Περισσότερες πληροφορίες Ελληνο-Νιγηριανό Επιμελητήριοinfo@gncct.gr 

26/11/2021 ΠΗΓΗ: ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


DOWNLOADS
20211111GNCCTInvestmentForumSponsorships_F1484122673.pdf FinalAgendaGNCCTForum_F-445618519.pdf

 

  • 
ΓΕΜΗ