Ανακοινώσεις


Συνεργασία ελληνικών και αυστριακών κτηματομεσιτικών γραφείων

Το ΕΒΕΑ σας ενημερώνει, μετά από σχετική πληροφόρηση από τη Β1 Δ/νση Σχεδιασμού Εξωστρέφειας και Συντονισμού Φορέων Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ και το Γραφείο ΟΕΥ Βιέννης, ότι πραγματοποιήθηκε, στη Βιέννη, συνάντηση με τον κ. G. Duckelmann-Dublany, νέο Περιφερειακό Διευθυντή για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη του Ομοσπονδιακού Οικονομικού Επιμελητηρίου Αυστρίας (Wirtschaftskammer Osterreich-WKO).
 
Κατά την εν λόγω συνάντηση, προτάθηκε, μεταξύ άλλων, η διοργάνωση στοχευμένης εκδήλωσης στον τομέα της αγοράς ακινήτων της ελληνικής αγοράς, με συμμετοχή αυστριακών και ελληνικών επιχειρήσεων.
 
Η ανωτέρω πρόταση έγινε δεκτή με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον κ. Duckelmann-Dublany, ο οποίος πρότεινε την έλευση ελληνικών κτηματομεσιτικών γραφείων (με χαρτοφυλάκιο επενδυτικών ακινήτων), περί το μήνα Μάιο, στις εγκαταστάσεις του WKO στη Βιέννη, με σκοπό τη διοργάνωση επαφών με αντίστοιχες αυστριακές.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενες εταιρείες-μέλη σας θα πρέπει να επικοινωνήσουν απ’ ευθείας με το Γραφείο ΟΕΥ Βιέννης (ecocom-vienna@mfa.gr).
 

18/02/2022 ΠΗΓΗ: ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ



 

  • 
ΓΕΜΗ